Lovet

Jag såg en väldigt bra film igår. "Freedom writers". Den handlade om en lärare som skulle ha en klass som hade mycket gängbråk och hatade varandra och skolan och grejer. Hon påminde faktiskt lite om Fredric. Fast Fredric skulle aldrig skjutsa hem oss från skolan och skaffa ett jobb till för att vi skulle få åka på klassresa men ändå.

Tänk att vädret har så stor påverkan på ens humör. Jag lovar att om det hade varit soligt det här lovet hade jag fått mycket mera gjort. Nu har jag mest gått runt och varit höstdeprimerad. Men jag har iallafall det här lovet (mån-fre):

-Kollat på massa avsnitt av Andra Avenyn så nu är jag ifatt. Wei!
-Kollat på lite filmer som jag samlat på hög.
-Städat mitt rum (lukten och spindlarna är borta!)
-Varit ute och sprungit lite.
- Läst lite i Ingelaboken

Ja det var väl allt..

Jag borde ha:
-Gjort Ingelaläxor
- Pluggat matte
- Skrivit mitt hyllningstal
- Tränat mera

men jag skyller på vädret.

ÄckelSigge



Hittade en till spindel igår. I trappen den här gången. Eftersom det inte var så lyckat att hämta Polly så tänkte jag göra ett försök med Sigge och precis då kommer han gåendes förbi väldigt lägligt. Han ser den nästan på en gång och gör några (dåliga) försök att käka upp spindeln men fick typ nåt i ögat och slutade försöka och tillsammans såg vi spindeln försvinna i någon skarv eller nåt.

Det får väl gå för den här gången då men fan att katter ska vara så inriktade på att fånga råttor jämnt. Dom kan väl göra lite nytta och fånga flugor och spindlar också.

Och sen tänkte jag att Sigge kunde sova i min säng inatt löft över honom från soffan nu när Polly har fått för sig att hon ska ligga i Emelies säng. Det började med att han snodde min kudde. Det slutade med att han hade lämnat värsta dregelpölen på min kudde, luktade illa och betedde sig allmänt konstigt.

Sigge verkar ha haft lite problem med salivproduktionen på sistone. Det måste ju vara nåt fel på han. Han är typ 1,5 år, det motsvarar kanske tidig tonår i kattår. Inte fan ska man dregla när man är tonåring (om man inte har tandställning förstås). Det hade varit fräschare att ha Polly i sängen och hon har mask.

På bilden har vi Sigge till höger- kolla in stilen bara! Hur satan ligger katten?

Idol

Jag har blivit världens datanörd, det kanske har märkts. Jag har också blivit världens idolnörd. Fast jag tycker mest om det runtomkring tror jag. När det blir dags för själva programmet blir jag lätt uttråkad för att det är för mycket Jihde, för mycket reklam och tråkiga låtar. Men den nya juryn och Lars gör det lite mindre segt iaf.

Lars har ju gjort värsta upproret mot skivbolaget och sagt att han inte vill vinna i sin blogg. Jag vill inte heller att han ska vinna. Han har helt rätt i det han säger, att vinnaren får sjunga in en skiva på typ några dagar och det bli opersonligt och dåligt. Här är iallafall låtlistorna till på fredag:

1. Robin Bengtsson, Svenljunga, 18 år
Låt: När vindarna viskar mitt namn / Roger Pontare


2. Sepideh Vaziri, Stockholm, 24 år
Låt: Främling/Carola
 

3. Kevin Borg, Arvidsjaur, 22 år
Låt: Lyssna till ditt hjärta/Friends

4. Alice Svensson, Hedesunda, 16 år
Låt: Min kärlek/Shirley Clamp


5. Johan Palm, Mjölby, 16 år
Låt: Johnny The Rocker/Magnus Uggla


6. Robin Ericsson, Stockholm, 20 år
Låt: Michelangelo/Björn Skifs


7. Anna Bergendahl, Nyköping, 16 år
Låt: Stad i ljus/Tommy Körberg


8. Lars Eriksson, Stockholm, 28 år
Låt: Det börjar verka kärlek banne mig/Claes-Göran Hederström


Det tråkigaste låtvalet är gjort av Sepideh, det mest udda av Robin B, det intressantaste av Lars och det smartaste av Robin E. Och det ska bli väldigt kul att höra Kevin sjunga på svenska.


Svensktoppen

Okej, jag måste sluta skriva saker utan att ha kollat upp fakta, det verkar inte som att takida ligger 1:a på Svensktoppen. Inte enligt hemsidan, men UNT skrev faktiskt det. Och Helén Sjöholm kom in på listan 11 juni 2004 (!) Inte för två år sedan.
 
Men jag hade faktiskt rätt i att Svensktoppen röstas fram av en jury. Från Wikipedia:

"Sedan den 12 januari 2003 röstas listan fram av en jury. Juryn består av 5000 slumpvis utvalda svenska medborgare från hela landet, mellan 16 och 79 år. En jurymedlem får endast rösta under fyra veckor, och varje vecka byts 1250 av dem ut mot lika många nya. Medlemmarna får ett röstkort hemskickat med posten, med en personlig röstkod och instruktioner om hur man röstar. Röstningen sker via telefon eller internet, där jurymedlemmarna väljer ut sina tre favoritlåtar i rätt ordning."

Okej det klarnade upp lite.  Det är alltså inte samma personer som röstat fram Helén Sjöholm i 4 år och tre månader. Men hur blir man jurymedlem!? Jag vill!

Så här skriver dom på hemsidan:

"Alla har möjlighet att komma med i juryn, så var beredd ifall det skulle dyka upp ett röstkort i brevlådan..."

Yeah right. Det är säkert bara Helén Sjöholms släktingar som får röstkort.


Spindlar borde inte finnas

Jag hittade världens äckligaste spindel i mitt rum (ännu ett tecken på att jag borde städa). Vad gör man egentligen i en så situation? Helst vill man ju springa därifrån men samtidigt vill man ju inte att den ska springa runt i ens rum så att man hittar den igen sen och då på ett värre ställe (typ i sängen) , om man är ensam hemma och ingen annan kan ta den? Man hämtar Polly. Vad gör Polly (efter 10 minuter då hon äntligen ser spindeln)? Hon tittar på den när den springer i väg, kliar sig lite och går ut ur rummet.

Lyckades till slut mosa den mellan två papper men har inte vågat slänga papprena. Allt ska man göra själv.

"...your curls touching my face and now I can fly."

Den här veckan har Takida tagit sig upp på 1:a platsen på Svensktoppen. Hur tänkte dom där? Blev låten bättre ett halvår efter att den var som mest populär? Kom dom på, efter dom hört den 100 gånger, att den var riktigt bra? Att den var bättre än Helén Sjöholms två år gamla låt? Nej seriöst vilka är det egentligen som gör Svensktoppen? Och får dom lön för det här jobbet?

Jag tar tillbaka allt

Jag skojade bara när jag sa att det var roligare att se Sirius-Örgryte än Barcelona-Almeria. Ungarna hade de här platserna:



Dom jäklarna satt precis bakom målet! Dom hörde vad som sades på planen (även om dom inte förstod) och hade också sån tur att alla målen gjordes i just det här målet. Synd bara att Barcelonas lag består av mest tråkiga personer och att Barcas tränare är så dum att han inte låter sin bästa forward (Gudjohnsen) spela.

Men pappa kanske fortfarande är avundsjuk på mig för han hade inte de här platserna, han satt nån annanstans och han missade ju faktiskt ett slagsmål startat av Allbäck (fast han hävdar att Allbäck aldrig skulle göra något sånt och att det måste varit Gurra som gjort något fult först)

"I´m head over heels goddess of mine..."

Sitter och kollar på vilka som ligger på p3:s digilistan och tracks. Takidas curly sue är med på båda två, och har slagit rekord. Dom har legat där sen i Januari och det är ju kul att det går bra för dom, låten är ju bäst, men en sak jag inte fattar är hur den kan ligga kvar på digilistan. Det är ju en lista över dom mest nedladdade låtarna just nu. Det finns väl inga som är så efter att dom laddar ner en låt nästan ett år efter att den är populär. Inte ens Johanna är ju så efter :P. Men tracks förstår jag att den fortfarande är med på, där röstar man ju.

Men curly sue är ju alltså den 13:de mest nedladdade låten i Sverige just nu. Men egentligen ska jag inte klaga! Den får gärna ligga på den listan tills jag dör. Men det vore roligt om takida fick in en annan singel på listorna..

Dumma kineser och Strikear

Och så till resten av lördagen, för det var en lång dag kan man säga. Efter matchen gick vi och letade efter en restaurang. Hittade en med kinabuffé men tror inte att dom gillade oss särskilt mycket, eller så har dom bara svårt att förstå, för jag sa till servitrisen att hon inte skulle ta min tallrik, men så gjorde hon det iallafall!

Men samtidigt kan man ju förstå att dom inte tyckte om oss. Vi köpte bara buffé, drack vatten, satt där i 4 timmar och gav inget dricks. Men dom var faktiskt inte värda dricks. Jag lovar att dom är mycket snällare mot vuxna med cash. Iallafall tror jag att jag aldrig varit så mätt i mitt liv. Jag kunde knapp andas.

Sen drog vi till Fyrishov och bowlade. Jag suger fortfarande på bowling men det gick lite bättre på slutet. Jag fick tillochmed en strike! Fast det var inte min första, jag har faktiskt, tro det eller ej, fått några strikear tidigare i livet. Johanna  den jäkeln måste ha fått hur många strikear som helst, men hon är ju faktiskt proffs.

Och pappa och Martin då, vilken tråkig match dom fick se, Barcelona ledde med 4-0 efter 20 minuter och inget mål var gjort av Gudjohnsen, han var säkert inte ens med. Målrik men så icke spännande den kan bli. Dom vann till slut med 5-0.

Sista Siriusinlägget för i år?

Jag skiter i att den "anonyma örebroaren" tycker att jag är en nörd och fortsätter skriva om Sirius och utvärdera säsongen. Örebroare kan ju ingenting om fotboll, dom har ett lag i Allsvenskan som dom skiter i  och jag tror att just den här Örebroaren bor precis vid Behrn Arena men har bara varit där för att käka hamburgare.

Matchen igår var bra. Vi saknade många ordinarie spelare och fick García utvisad ganska tidigt i matchen och fick byta in ännu en till 90a i matchen. Allbäck var med hela matchen och gjorde mål och startade slagsmål med Segerström. Jag såg inte riktigt vad som hände där men det var några stycken inblandade till slut. Det bästa var ju när Hochen satte sig ner på bollen och väntade på att slagsmålet skulle sluta och matchen skulle köras igång igen.

Och jag tror dom som bestämmer vilka som ska vara bollkallar har läst min blogg för det var bara tjejer igår! Boll-Major eller vad det heter. Och dom var stora nog att kasta en boll.

Säsongen har varit jobbig. Det var ett tag där det såg riktigt illa ut, men då köpte vi lite nya spelare som nog räddade oss. Det blev 11 matcher för mig (varav 3 bortamatcher) Alltså 8 hemmamatcher av 15 bara. Det känns väldigt lite men jag tror seriöst att jag gick på alla jag kunde.

Det känns tråkigt att nästa säsong börjar i April. Det är typ ett halvår dit. Men jag får väl trösta mig med bandy och hockey då.

Till nästa säsong vill jag ha en bra tränare, ha kvar Hochen och Ante, lägre biljettpriser och fler tjejer som hämtar bollarna! 


Sirius-Örgryte roligare än Barcelona?

Pappa och Martin är i Barcelona med fotbollslaget. Imorrn ska dom kolla på Barcelona-Almeria och lär väl bli runt 90 000 pers. Imorrn ska jag på Sirius sista match för i år mot Örgryte. Vi lär väl bli ca 2000 pers om vi har tur. Pappa är avundsjuk på mig. Han var skittjurig när han åkte igår och har inte ens sagt ett ord om matchen. Inte frågat om jag ska gå ens.

Grejen är ju den att Örgryte är hans svenska favoritlag och Allbäck som kommer imorrn är hans absoluta favoritspelare. Och då har dom lyckats pricka in just den här helgen. Allbäck och company kommer ju inte heller till Studan nästa år för dom är redan klara för allsvenskan.

Jag var själv i Barcelona för två (eller tre?) år sedan och såg Barcelona-Recreativo. Det är lite skillnad att gå på en sån match och en Siriusmatch. Men jag vet inte vad som är mest kul, jag menar det är ju såklart kul att se en Barcamatch några gånger och det är högre kvalitet på fotbollen och så, men det blir ju inte alls lika personligt. Det är inte som att jag hör Ronaldinho (nu spelar ju inte han där nu men han gjorde det när jag var där) säga åt bollpojken att han måste vara snabbare bland 90 000 pers. Det är knappt så att man ser bollpojken alls eller hör domarens visselpipa.

Det är inte heller så att ens kompis får 4 sidor långa mail från Ronaldinho på  facebook. Eller en  annan kompis säger att Messi känner hennes bror. Förstår ni vad jag menar?

Bussdrama

Imorse var jag lite rädd när jag skulle kliva på anslutningsbussen till skolan för jag visste att mitt busskort inte funkade igen (jag är typ inne på mitt 10de på 2 månader) Jag trodde att jag skulle få en utskällning av den läskiga busschaffören med mustachen (han har kört varje dag den här veckan nu, konstigt) Men när jag går på bussen och testar busskortet som inte funkar ursäktar jag mig lite och säger typ att jag har bytt busskort 100 gånger nu.. Då blir han inte sur på mig utan börjar snacka om hur dåliga busskorten är och att dom funkar nästan aldrig. Han sa att det måste vara något fel på systemet osv.

Jag tänkte att jag sätter mig väl längst fram då (bussen var ju typ full också) så kan han få prata ut sina aggressioner på busskorten med mig. Han snackade inte så mycket men jag kände ändå att vi connectade där. Jag har alltså fått en till busschaffispolare att lägga till i min kontaktlista.

Iallafall blev nog många på bussen chockade över att han var så snäll mot mig (egentligen ska jag inte överdriva, snäll var han inte. Men han var iallafall inte tjurig) En kille tog tillfället i akt och frågade en fråga som han säkert suttit och hållt på länge.

Busskillen (till busschaffisen om den här grejen som typ började skriva ut ett kvitto): Vad är det där för nåt?
Chaffisen svarar inte.
Busskillen: Den där pappersgrejen, vad är det för nåt?
Chaffisen: Det där är mina grejer, det ska du inte lägga dig i.

Jag lovar att om jag hade frågat hade han svarat.


Nehej lövkrattningen är inte uppskattad

Jag trodde ju att jag skulle få leva på den där lövkrattningen hela veckan, men nej. Jag har redan nu fått höra att jag är lat och inte hjälper till med något. Mamma hade inte ens märkt att jag krattat bort 25 sopsäckar löv (men mamma är ju i och för sig mamma) Jag kanske ska ta och påminna pappa om vad jag gjorde i söndags..

Nu ska jag ta och göra lite presentationsteknik och skriva en presentation av Magnus Betnér. Ja, jag ska låtsas som om att han ska komma in i klassrummet och presentera honom. Lite löjligt men klart den lättaste (och kanske)  roligaste uppgiften hitills.

Dagens I-landsproblem

Ska honungen förvaras i kylskåp eller skafferi? Det står svalt och torrt på burken, jag tycker att det betyder skafferiet, mamma och bror säger att den då ska vara i kylskåpet. Men det är ju kallt i kylskåpet, inte svalt. Jag vill veta för jag vill ju ha den bästa möjliga kvaliten på min honung.

Okej, hittade svaret:

"Honung förvaras bäst i mörker vid en jämn och låg temperatur. Skall den lagras upp till ett år så går det bra i kylskåp. Den honung som används varje dag kan gärna vara rumstempererad, vilket gör att smak och aromämnen kommer till sin fulla rätt. Undvik temperaturer över 20°C."

Alltså hade JAG rätt eftersom jag använder den nästan dagligen.

Apropå bror och fel så ska Martin praoa på Ica Vallby i Rasbo. IGEN. Tänk vilken fantasi han har. Jag visste inte ens att man fick praoa på samma ställe två ggr. Han har alltså  snart haft totalt 4 veckors prao och har inte ens lämnat Rasbo. Undrar om han tänker taktiskt, han kanske vill ha jobb där i framtiden. Han kanske är smart...

...neej. Det kan inte vara så. Han tänker inte långt


SIRIUS!!

SIRIUS ÄR KLARA FÖR SUPERETTAN 2009!!! FY SATAN VAD SKÖNT!!


Bilden har inte ett skit med det att göra

Lövkrattning

         Före:




         Efter:



         Visst har jag varit duktig? Två timmar tog det och det blev minst 20 sopsäckar. Och vad gjorde pappa under tiden?...


...Han eldade pinnar han. Måste ha varit jobbigt.

Nu lär man väl inte höra att man är lat och aldrig hjälper till hemma på ett tag, och jag lär garanterat få min vinterjacka betald. Det gäller att ligga ett steg före dom.

Min Fredag

Sitter och lyssnar på Andra Avenyn, ja lyssnar. Det känns inte riktigt värt att kolla på det och jag ligger så himla mycket efter. Det funkar bra att lyssna, dom snackar ju svenska och det är händer inte direkt så värst mycket som man måste se.

Kollade precis på Idol och Yazmina åkte ut. Allt går helt enligt planerna. Hitills iallafall. Mina favoriter är:

Lars  (Hur kan man inte tycka om honom?)
Loulou  (Hennes röst är underbar)
Rock-Robin
Johan
Alice (Hon har lätt den bästa rösten av tjejerna)

Jag tycker mest om Lars men vill nog att Alice ska vinna för jag tror att albumet som Andreas ska skriva nog passar henne bäst. Tänk er själva om Lars skulle få sjunga en låt av Andreas Carlsson (Han har skrivit "Born to make you happy" och "bye, bye, bye") Lars ska skriva sina låtar själv annars vette fan om jag vill köpa hans skiva.

Nej nu hände det grejer så jag var tvungen och titta och fy fan vad dåligt dom har filmat i Andra Avenyn! Adam (medvetslös) på gruset - Adam helt plötsligt på betongen - Adam tillbaka på gruset - Adam tillbaka på betongen igen. Måste se igen! Slutet på avsnitt 109 om nån vill se, svt.se

Jag känner att ju fler inlägg man skriver desto sämre blir kvaliten...

Stand-up is the shit

Åååhh. Jag vill verkligen se Magnus Betnér!!

"Nu är Magnus tillbaka med 90 minuter helt nytt material du inte har sett i TV" skriver Ticknet.

Jag är helt inne på Stand-up nu sen jag såg Björn, Soran, Özz och Måns i lördags.

Kom igen, 11 December, Forsmark 4, 20:00, 250 spänn. Vilka är med mig?

Börjar bli trött på det här nu..

Imorrn ska jag på presentationstekniken berätta om något i ca 5 minuter och sedan spela en låt som hör till det jag pratat om. Jag vet inte vad jag ska säga! Jag har skjutit upp det här i flera dagar nu och måste verkligen skriva ihop något. Jag brukar inte ha problem med att skriva manus och själva uppgiften är inte svår. Jag ska inte ens synas när jag berättar och får ha manuset framför mig. Men det är alltid svårt när man får för fria tyglar tycker jag. Hade min lärare bestämt ett ämne hade jag kommit på något direkt, men nu när jag får berätta om vadsomhelst blir jag helt tom i huvudet.

Det känns också som att jag redan använt så mycket ämnen och händelser i mitt liv på de här lektionerna och jag kan ju inte ta samma igen. Och sen ska jag ju ha en låt också.. Nej jag skulle hellre vilja ha Idrott och Friluftsliv imorrn och spela innebandy i 1,5 timme istället.. Jag kan ju inte ens skylla på att det har varit mycket nu, för det har varit stendött på läx- och provfronten den här veckan.

Pappa visade precis ett papper för mig från Ica. De hade gett oss kuponger på det vi handlade mest. Det mesta stämde ju typ. Någon mer än jag som känner sig iakttagen av Ica?

Bäst musik just nu

Bästa låtarna just nu...

Shontelle- T-shirt
Ne-yo - Miss independent
Adam Tensta - Dopeboy
Leona Lewis & Akon- Forgive me
J-son - Lookie lookie
Bonnie Raitt- Have a heart
Sonny J - Handsfree
Afasi & Filthy - Sverigetrotters
The Ting Things- Thats not my name
Sugarplum Fairy - The Ecapologist
The Script´s - The man who cant be moved
The Veronicas- Untouched
Coldplay - Viva la Vida
The Killers - Human

...Låtar jag borde tröttnat på vid det här laget men som fortfarande är bäst:

Matt Pokora - They talk shit about me
Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Adele - Hometown Glory
Panic at the disco - That green gentleman
The Killers- When you were young
Lady Gaga - Just dance (Det är ju pinsamt att jag fortfarande inte tröttnat på den)

...Och absoluta favoriten just nu:
Kristian Anttila- Västra Frölunda

Dags för bollkalleutbildning?

Jag och Jenny var på Sirius-Jönköping igår. Det var som vanligt så lite folk att man hörde vad som sades på planen. Jag uppfattade bland annat den här meningen från Sirius back, "Luggen" till en av bollkallarna eller bollpojkarna, vad man nu säger.

" Du måste ge mig bollen på en gång"

Han sa det lite irriterat. Jag förstår hans frustration. Ungen var seg. Men det kan ha varit för att han var typ 5 år också, han tog i allt vad han hade när han skulle kasta bollen men den kom ändå inte fram. Eller så hejade han på Jönköping och var seg med flit.

Bollpojkar har alldeles för stor makt och kan påverka spelet tycker jag. Man kan vara partisk, skynda sig att ge bollen till det ena laget och var långsam åt det andra. Och ena laget kan ju ha världens kontringsläge men bollkallen var för seg så läget försvinner.

För att förbättra det här kan man då för det första ha lite äldre ungar som faktiskt kan kasta bollen. Och btw, var är alla tjejer? Det är ju alltid bara killar som är bollpojkar. Vad sägs om lite bollflickor? Iallafall kan man sen ha någon slags bollkalleutbildning. Eller det kanske finns? Men jag menar inte någon genomgång på typ 10 minuter. Jag vill ha bollkalleproffs. 

- Tja vad jobbar du med?
- Äh jag är bollkalleproffs på heltid

Jag känner att det här inlägget börjar spåra ur lite nu. Tillbaka till matchen igår. Sirius är nu nästan klara för SE 09. Det ska nog gå.

Sirius får G+ i betyg. Jag hade gärna sett ett mål till så vi varit helt klara. Men, men de vill väl ha spänning in i det sista.

Domaren och bollkallarnas insats igår var tveksam. Jag ger dom G-.

Damfotboll

Bälinges lag läggs ned. Det är synd, men de har varit så krisdrabbade och haft såna motgångar så det kanske helt enkelt var dags. Jag får genast dåligt samvete, jag har bara varit på två Bälingematcher under hela mitt liv. Den första var med mitt fotbollslag och jag tror faktiskt inte jag kollade så mycket på matchen.. Den andra gången var för några år sedan. Det var mot Umeå. Jag kom dit för att se Marta.


Men självklart har jag tänkt att jag måste gå på åtminstonde en match någon gång. Men det har varit lite svårt att passa in bland alla Siriusmatcher och såklart mina egna matcher plus alla träningar. Och det är inte heller världens lättaste att få någon att hänga med...


Sen har det ju absolut inte gått bra för dom, ingen vinst än så länge den här säsongen. Och man är väl lite medgångssupporter (men inte när det gäller Sirius). Och alla glömmer liksom bort hur bra dom egentligen är. De ligger i den högsta serien i Sverige, som anses vara en av de bästa i världen. Det är faktiskt värt mer publik. Ja det är synd att damfotbollen inte uppmärksammas mer. Det kan man ju t.ex. se på den här tabellen:

Sveriges EM-kvalgrupp:

Sverige880031-024
Italien860223-718
Irland840410-1412
Rumänien81168-284
Ungern80176-291

Asså det här är ju helt sjukt bra. De vann ALLA matcher och släppte inte in ett endaste mål och hade dessutom ett målsnitt på ca 4 mål/match. Och ändå är det dom där jäkla killarna som får mest uppmärksamhet...

Iallafall så kommer damfotbollen troligtvis att inte läggas ner i Uppsala utan byta namn till Sirius istället. Det kanske drar mer publik, vad vet jag. Imorgon är iallafall Bälinges allra sista match hemma. Det känns som att man borde gå på den...


Fotbollsavslutning med poliser

Vi hade fotbollsavslutning idag. Först bowlade vi (jag SUGER på bowling) och sen käkade vi lite. Men sen efter det när nåra av oss skulle gå hem blev polisen inblandad för vi misstänkte ett inbrott och så, skit samma det är inte viktigt vad som hände men det var iallafall falskt alarm. Men vad jag inte visste var att poliserna hade sån skön inställning till onödiga uttryckningar. De sa till min kompis att det var bra att hon ringde iallafall, hellre att man ringer en gång för mycket eller en gång för lite. De blev inte alls sura liksom. Sen sa de också:

" Det är ju kul att köra fort"

Så om ni någonsin tvekar att ringa polisen, ring iallafall! Det spelar ingen roll om det är falskt alarm, poliserna tycker om att åka fort. (Nu var vi också i det här fallet typ 500 meter från polishuset, det kanske hade varit lite skillnad om vi ringt från t.ex. Rasbo)

Annars är det lite kul att dom satsade rejält och kom med tre polisbilar och en hund. Det var som jag sa till nån, dom satt säkert och fikade och hade skittråkigt och kunde inte komma överens om vilka som skulle få åka så dom åkte allihopa.


Bloggen

Jag håller på att ändra bloggens utseende lite, det är därför den ser ut som den gör. Ärligt talat vet jag inte hur den ska se ut och vad jag gör men den får de ut så här nu för jag orkar inte fixa.


Dubbelmoral

Jag tänker börja fredagen med att berätta varför jag hatar musikens hus på min Presentationsteknikslektion (Shit, långt ord men jag hatar särskrivningar) Här är en liten sammanfattning av vad jag tänker säga:

"...Så det revs alltså historiska hus från 1800-talet för att göra plats för ett fult stort hus som skymmer slottet och gör Vaksala Torg mindre, med syfte att ha konserter i men som bara tar in 1150 pers, mindre än Universitetsaulan som redan fanns. Alltså blir biljetterna dyrare och färre personer kommer. Huset går back och behöver dessutom lagas efter mindre än ett halvår och byggas om lite här och var och går ännu mer back. Och on top of this ville inte 80 % av Uppsalas befolkning att det skulle byggas från första början"

Sen tänker jag spendera lördagen i musikens hus. Snacka om dubbelmoral, men vafan nu när skiten finns här kan man väl lika gärna gå dit, se till så att dom inte går alldeles för mycket back så kommunen har råd med skolmat sen. Och hallå, jag ska ju faktiskt se Björn Gustafsson.

Här har ni en bild på fanskapet. Fult eller hur?


Vill Polly bli Örebroare?


hmm... 


...Det kanke finns en liten chans att Polly är villig att hänga med dig till Örebro, Emelie...


(Om det inte syns på bilden så har alltså Polly helt självmant gått och lagt sig i min väska)

RSS 2.0