Nya (påtvingade) bloggfavoriter

Båda de som var mina favoritbloggare för några månader sen har mer eller mindre lagt av. Soran och Maria Thuré. Okej Soran bloggar fortfarande men det är ju inte alls samma sak som förut. Iallafall har jag två bloggar som just nu har tagit deras platser.

MariaMagdalena och Fotbollsfrun (Malin Wollin)


Kött eller ej

Jag behövde bara kolla 10 sekunder på den berömda grisar-i-misär-filmen innan jag inte kunde äta skinka på mackan. Igår alltså. Idag åt jag faktiskt eftersom jag kände att grisen är redan död, skinkan är redan köpt, så då är det ganska så försent. Men jag sa åt mamma att inte köpa skinka mer och att (om folket måste ha julskinka över huvud taget) köpa en kravmärkt julskinka.

Men varför bara bry sig om grisarna egentligen? Tror inte att det bara är de som blir sådär dåligt behandlade. Jag funderade på att bli vegeterian igår också men jag glömde bort det och kom på det efter att jag ätit min hamburgare på max klockan 2.

Man kan ju iallafall dra ner på köttet. Ska föra fram förslaget till familjen och se vad som händer.

Ointressanta facebookstatusar del 1

Härmed blockar jag personer på facebook som skriver statusar i likhet med den här:

sitter här och har tråkigt men måste strax gå och duscha men först måste jag verligen kissa... ♥

Tror verkligen folk att man bryr sig?!

Jävla ungar å vara bra


Och så en annan nyhet

Imorrn kommer det en bonde och hämtar vår husvagn för tusen spänn. Han ska ha GRISAR och HÖNS i min fina husvagn. Ja den är rutten och ja den är möglig och säkert inte ens värd tusen spänn, men det är en HUSVAGN och han ska ha DJUR i den.

Bygg en lada för fan!



Jag kommer alltid minnas alla våra semestrar och Gräsö framför allt. (Här försökte jag komma på ett roligt minne förknippat med husvagnen men jag kom inte på något)

Hejdå husvagnen.


Största nyheterna ever

1. Det var soligt för första gången i November typ, tror att det varit totalt 3 timmar sol innan idag, och ja jag tycker om soligt väder trots att jag tjatat mycket om regn på sistone.

2. Polly var ute för första gången sen 1793 (ganska så tvingad ja men jag var ju med som sällskap hela tiden)

Regn

De här senaste veckorna har jag insett att jag tycker om regn. Jag ska inte säga att det inte finns något bättre än att springa i regn för det finns det garanterat, men det är skönt på något sätt, speciellt när man är lite nere. Det känns ju bra då att jag inte har sett solen på hur länge som helst. Jag får mitt skitväder som passar mitt humör.

Bästa springairegnetlåten:


Nu

En liten konstig grej med det här facebooksamhället vi lever i är att man vet vilka personerna är innan man hälsar på dom. Man kan se att där är den personens kompis men man vill liksom inte gå fram till varandra för man känner inte varandra, eller man borde inte veta vilka man är.

Emelie

Kan du inte skaffa facebook? Då får du veta exakt vad jag håller på med. Facebook is the shit.

RSS 2.0