Meh

Varför är inte min meny där den ska vara?

Jag orkar (kan inte) göra nåt åt det så det får helt enkelt vara så.


Update 00:45

Haha jag kunde! (På humortestets bekostnad)

Den där Bagge verkar vara en tjuv...

Janets nya låt är VÄLDIGT lik Chris Browns




Ett försök till en varning?

Katterna tittar på mig. Skriker på mig. Knuffar på mig.

Vill inte ha mat, inte ha vatten, orkar inte leka, vrider sig ur när dom blir burna och vill inte bli klappade.

Det är precis som att de försöker berätta för mig att jordens undergång är nära.

..eller så har de fått solsting.

Lite blod och segling

Idag har jag varit en duktig medmänniska (och Tess och Leyla också) och tagit blodprov för att sen kunna lämna blod. Jag hade aldrig tagit blogprov förut och min sjuksköterska blev lika förvånad som alla andra. Jag har varit frisk hela mitt liv, är det så konstigt? Iallafall så hade jag för lågt blodtryck 106/61 och när jag berättar det för mamma när jag kommer hem så säger hon:

" Ja du kommer svimma när du lämnar blod"

Tack mamma, som om jag inte var nervös nog över att ta blodprov, och det var 30 ml. Vi ska lämna 450 nästa gång. Jag kommer dö, men som tur är så finns ju Janne i närheten.

Imorrn ska jag ut och segla med Elin och det ska bli kul. Problemet är bara att jag har aldrig seglat förut och har inga som helst kunskaper om det. Jag vet inte vad styrbord och babord är. Förstår inte varför man inte bara kan säga höger och vänster.

Sen har en person precis förklarat för mig på facebook att om det skulle bli vindstilla, så är vi helt fast. Skit.

Snott?

Alice nya låt:



Allt jag hör är Vincent:

Ni hörde det från mig först.

Inte glad på Vägverket idag

Idag var jag och Elin på den här jäkla riskutbildningen som är det nyaste sättet att råna ungdomar på pengar dom har hittat på. I 3 timmar och 40 minuter satt vi där och "diskuterade". Jag diskuterade inget men Elin var väl med lite och killen som satt mitt emot mig var med i diskussionen lite för mycket. Hatar personer som hela tiden måste ha bekräftelse och som använder massa svåra ord och ställer onödiga frågor. Visst, han var väldigt smart men det kändes bara irriterande.

Tjejen som höll i allt var rolig och det var lite kul att hon verkligen gick in för att lära sig allas namn på en 3,5 timmes kurs och lyckades med det också. Jag tror att själva utbildningen hade varit mycket tråkigare med en annan person, men jag kan väl inte säga att det var kul direkt.

Och 700 spänn kostade allt också. Fattar inte att dom ska envisas med alla utbildningar och sen kräva en massa pengar. Det har ju blivit en klassfråga att ta körkort. Och vart tar alla pengar vägen? Går dom till vägverket eller? Så att dom ska kunna komma på nya sätt att sno pengar?

Eller är det körskolorna som får pengarna? I så fall tänker jag lätt utbilda mig till en körskolelärare. Den här tjejen måste ha tjänat ungefär 12 000 spänn på oss.

Ojojoj vilken produktiv dag

Idag har jag kollat på 2 avsnitt av heroes, försökt få Polly skallig, laddat ner musik som inte går att lyssna på och sagt sagt hejdå till Cityakuten. Jag hade inte kunnat gjort mindre den här dagen om det inte vore för att jag övningskörde i typ en halvtimme.

Men samtidigt så kan jag inte göra så mycket annat med mina jäkla vader. Förutom att spela match tydligen, det gick fint.

The darker instinct - LÄNGTAR


Perfekt avslutning på en lyckad helg

Vi vann idag igen, mot Iron den här gången och det är det som är den perfekta avslutningen på helgen. Det kändes skönt också med tanke på att vi inte hade tre av våra bästa med, vi klarar oss ändå liksom. Och jag fick, trots att jag spelade back, vara med och göra en assist.

Annars så spenderades fredagen i Sunnersta och det blev en rolig kväll trots att Elin nog tar uttrycket "fullt ös medvetslös" på alldeles för stort allvar.

Och sen på lördagen blev det Sirius och även om jag var riktigt missnöjd efter matchen så får man väl säga att 1-1 mot Åtvidaberg är bra.

En lyckad helg helt enkelt, trots pissvädret.

Ledig

När jag kom hem undrade jag om det faktiskt var möljigt att jag inte hade något att plugga. Kunde det verkligen vara så att jag fick göra precis vad jag ville?

Japp. Så är det. Jag ska inte till skolan igen på typ 10 veckor och imorrn slutar jag officiellt i tvåan. Hejdå snygga O2D och välkommen fula O3D.

Jag, eller rättare sagt Emelie har hittat en sida där man kan kolla på massa serier helt gratis och jag kan väl säga att det är där jag tänker spendera min kväll (och kanske sommar). Heroes, Cityakuten eller lipstick jungle blir det garanterat.

33-0

2009-06-08 19:30Tierps DFF - Films SK/IFK D-Ö    33 - 0 

33-0 i samma division som mig fast en annan serie. Men snälla det trodde jag inte var möjligt.

Under mina 5,5 fotbollsår har jag varit med om många förluster. Och jag har varit med om flera matcher där vi bara spelat med 9 man.

ALDRIG har vi förlorat med 33-0. Jag tror att det högsta vi förlorat med i Rasbo är typ 17-0. Och man får tänka på att vi startade vart lag när vi var ca 12 år och att alla vi mötte hade säkert spelat sen de var 5.

Jag tycker synd om Film, men blir samtidigt lite nyfiken, skulle vi inte kunna spela en träningsmatch mot dom?

Vinsternas kväll

Efter många, många förluster nu på sistone så har det nu äntligen vänt. Vi, Funbo vann mot Knutby idag, min första utomhusvinst med Funbo. Vi ledde med 3-0 och i slutet blev det onödigt spännande men till slut så blev det iallafall 3-2. Jag tror att resten av säsongen kan bli riktigt rolig.

Sirius blev såklart inspirerade av oss och dom gick också och vann med 4-3

Och som om det inte vore nog så gick det bra för piratpartiet också, som jag röstade på. När jag kom till röstlokalen så hade jag inte bestämt vem i piratpartiet jag skulle rösta på, och jag kanske inte behövde välja person heller men jag valde iallafall första bästa tjej. Amelia blev det, 21 år. En ung tjej, såklart det blir bra, eller hur?

Sen gick jag hem och det första jag gjorde var att googla henne och hon såg trevlig ut. Jag är nöjd.

2 och en halv timme kvar


Du gamla du fria

Alla som inte sjunger med i nationalsången ikväll är våldtäcksmän. Och det gäller alla där hemma också.

Skrapan-Kattekampen

Det här skrev jag igår:


Imorrn losar vi Skrapan-Kattekampen i ösregn och kyla för första gången på 11 år.


Jag ska börja tippa på hästar för jäklar vad rätt jag fick.

Det började så bra, eller det började med regn, men vi krossade Katte i dragkampen och såg ut att gå mot en klar seger i fotbollen, men så gör dom 3-3 och det blir straffar. En skrapanelev skjuter i ribban och det var tydligen inte bäst av fem som är normalt för en straffläggning. Dåligt egentligen, varför ge spelarna mer press än dom redan har på sig genom att göra varje miss till avgörande? Aja, skitsamma.

Friidrotten hinner inte ens börja innan en kille eldar upp en katteflagga, (det tyckte jag var kul men tydligen inte min mattelärare) en tjej springer naken (fast jag tyckte verkligen att det såg ut som att hon hade bikini på sig) och folk kastar ägg, tydligen, väktare kommer upp på vår läktare och går iväg med elever.

Våran rektor och jävularnas rektor bestämde sen att kampen skulle avbrytas men efter lite överklagan så bestämde dom iallafall att alla skulle få tävla klart, men att all publik måste ut från arenan. Det blev inte så mycket protester som jag trott och helt plötsligt var det bara jag och Therese kvar från hela skolan. Och katteklacken såklart. Ofta dom tänkte dra när dom för första gången på 11 år hade en chans att vinna.

Jag och Tess gick och ställde oss i backen utanför staketet på studan där man ändå ser rätt bra och det kom bara fler och fler från Katte och inte en skymt av någon från Skrapan (vart tusan tog dom vägen?) Sen bestämde vi oss för att ta oss in på arenan igen och det gick väldigt lätt måste jag säga. Katteklacken trodde vi blev sura för att det gick dåligt och att vi gick hem men dom är så dumma att dom inte fattade hur lätt det var att ta sig in igen så dom stod kvar där utanför stängslet.

Och nu till det jobbiga. Vi förlorade. För första gången på 11 år. Och katte var äckligt överlyckliga.

Det känns lite som att det har varit för många förluster nu. Sirius ligger sist, Rospiggarna ligger sist, Chelsea förlorade mot Barca i CL-semin, mitt lag har inte vunnit än. Förlorar Sverige mot Danmark på lördag och vi mot Knutby (viktig derbymatch) så blir det nog mer förluster än jag tror att jag klarar av.


Min dag

Missade bussen med ca 2 sekunders marginal, blev påkörd av en cykel (det var väl egentligen bara en tidsfråga innan det skulle hända) och är nu ägare av ännu ett till blåmärke.

Avslutade äntligen Matte B och Engelska A och sorgligt nog Idrott & Hälsa A. Men det blir väl egentligen ingen större skillnad eftersom jag valt Matte C, Engelska B och Idrott & Hälsa B.

Imorrn losar vi Skrapan-Kattekampen i ösregn och kyla för första gången på 11 år. Bara för att dom där jävla 92:orna. Kommer dom verkligen klara sig utan sina datorer en hel dag imorrn? Den som lever får se.


Betnér sviker mig

Min plan att rösta på samma parti som Magnus Betnér funkar inte längre, allt var frid och fröjd tills jag insåg att han var för legalisering av droger. Stort NEJ där.

Det får nog bli Piratpatiet ändå. Visst dom kanske hittar på en massa sjuka åsikter och jag kanske får ångra mig resten av livet, men jag kommer iallafall få ladda ner min musik och det är det viktigaste.

Tror inte någon bryr sig men det är för min egen skull

- Leta reda på skåpnyckel HAR NÅGON SETT MIN NYCKEL?
- Boka riskutbildning KLART
- Förbereda mig inför heliga veckan genom att lyssna aktivt på alla låtar minst 3 gånger KLART
- Plugga inför Alternativmedicinprov, matteprov, och utvecklingsstörningsprov KLART
- Lämna in uppgift om fotbollsvåld och barn & döden KLART
- Förbereda en muntlig bokpresentation KLART
- Få tag i John ME´s album på något olagligt sätt KLART
- Skriva om psykopater SKA GÖRA
- Redovisa om psykopater SKA GÖRA
- Redovisa inför hela klassen hur man sätter kateter KLART
- Prov i utvecklingsstörning KLART
- Redovisning av den där ostavbara sjukdomen i Nursing Care KLART
- Nyhetsredovisning SKA GÖRA
- Typ litet prov i socialpsykiatri om manodepressivitet KLART
-
Redovisning om barn & döden IMORRN
- Matteuppgift SKA GÖRA
- Matte"prov" SKA GÖRA

Som ni ser så är mitt lov en bit bort än så länge

RSS 2.0