Jag hatar att komma på rubriker

Gick typ till Trevling idag, sen orkade jag inte längre. Vad kan det vara ? 100 meter? Kände mig som en av dom där på 500-kiloskliniken igår på tv3 som tog 10 steg och alla applåderade och sa att han var såååååå duktig och han sa att nästa gång så ska han minsann gå 20 steg.

Men jag är sjuk. Jag väger inte 500 kilo. Bara så att alla vet.

TBSarna på utflykt

Min bror har ju då börjat på Thorén Business School där Maria Thuré är kurator (ni som inte vet vem hon är - googla och skaffa lite bättre koll) Igår var dom till Fjällnora, typ alla ettor i skolan och lärarna och han kom hem nyss och jag var ju såklart tvungen att fråga om Maria Thuré var med. Han svarar:

"Ja, jag kapade henne, hon var så jävla kaxig. Vi spelade fotboll."

Sen kom det fram att hon var väldigt duktig på fotboll och kanske lite för divig och tävlingsinriktad för att spela med ett gäng gymnasieettor. Han var tydligen inte den enda som hade kapat henne...


Fy fan för att bli gammal

Pappa: Mår du bättre idag?
Jag: Ja men jag har så jävla ont i ryggen
P: Ja man får det när man ligger sådär mycket. Tänk på farmor som ligger ner hela dagarna.

Det kanske ligger något i vad nazist-Simon sa...

Man kanske ska ta livet av sig innan man blir gammal

Märsta behöver en ny målsättning

Märstas mål innan matchen: Göra 20 mål mot Funbo och inte släppa in ett enda mål på säsongen

Funbos mål innan matchen: GÖRA MÅL PÅ MÄRSTA!

Märstas målskillnad innan dom mötte Funbo:

73-0

Märstas målskillnad efter dom mött Funbo:

85-1

Att göra 1 mål på dom var klart värt de 12 målen de gjorde på oss.

Hur ska detta gå?

Nu, efter förlusten ikväll så börjar jag bli riktigt orolig och det måste nog hända något om Sirius ska hålla sig kvar i Superettan. Tränarbyte. Men frågan är ju om det egentligen hjälper att skaffa en ny tränare nu, spelarna kanske är för dåliga helt enkelt?

Och debriefingen med pappa och Arne hjälpte inte. Jag mår bara sämre efter det.

Men jag har inte gett upp än!

Fast man måste se kvällen från den ljusa sidan, Elins Felix gjorde ju ett jäkligt snyggt mål i förmatchen och när han blir känd sen så kan jag ju alltid säga att jag har varit barnvakt åt honom en gång. Synd bara att han gjorde målet mot Rasbo, men dom fick ju revansch i paustävlingen sen.

Benhinneinflammation

Bara för att man är duktig och tränar hårt så ska man såklart råka ut för en skada. Min kropp är så jävla mesig, benhinneinflammation stämmer in precis på mitt onda ben. 

Tur då att vi har spelledigt nästa helg så jag kan vila eftersom det verkar vara enda botemedlet. Men om det inte har gått över till matchen efter det så får det vara.

Men ärligt talat, man ska ju motionera varje dag säger dom men det verkar ju uppenbarligen som om att kroppen inte pallar det. Jag vill ju kunna vara en sån som springer en mil om dagen typ men får väl ge mig då.

Åland

Jag tycker om min tränare, men ibland kan han vara lite väl snurrig.

I och för sig var dagen väldigt lång men min tränare hann iallafall med att köra vilse till planen. Och när han väl kom dit så hade han tagit fel väska så vi hade inga matchkläder. Bara några strumpor och några shorts.

Som tur var så fick vi låna av tröjor av Ålänningarna, men alla hade olika shorts på sig. Själv hade jag vit tröja, gröna byxor och blåa strumpor. Inte så matchande. 

Iallafall var vi 12 stycken varav 2 97:or ( I Funbo har man visst inga som är födda 94,95 och 96 ). Dom två 97:orna spelade inte så mycket och nästa hela matchen spelade vi med en mindre (ett tag var vi till och med 2 mindre)

Men vi tog ledningen ändå och höll den rätt länge, men sen gjorde dom 2 mål och vi missade en straff och då släppte vi in ett tredje mål också.

Så var det med det.

RSS 2.0