Speedway

Här är sista heatet och Greg Hancock och Chris Slabon kör mot Andreas Jonsson och Hans Andersen, det blev en femetta till Rospiggarna :D


Igår drog jag till Hallstavik och Orionparken för att se Rospiggarna krossa Hans Andersen, svikaren Andreas Jonsson, VM-hjälten Peter Karlsson och den, enligt mig, bästa svenska speedwayåkaren just nu- Fredrik Lindgren. Riktigt så blev det inte. Rospiggarna vann inte, var nästan nära att bli förnedrade av Dackarna. Slutresultatet blev 50-46 till dom onda.

Jag vet att Rospiggarna inte har världens bästa lag. Den enda man kan lita på att han gör det han ska är egentligen Greg Hancock. Men jag hade ändå hoppats på SM-guld, för det har ju börjat så bra. Legat 2:a rätt länge. Nu, efter andra förlusten i rad, åkte piggarna ner till 5:e plats och jag började  inse att guldet är långt borta. Men absolut inte oåtkomligt! Jag har inte gett upp, det gör jag typ aldrig, det räcker ju egentligen med att komma till slutspel och allt kan hända.

På bilden är det sista heatet och Greg Hancock och Chris Slabon kör mot Andreas Jonsson och Hans Andersen. Det blev en femetta till Rospiggarna.
 

Restid

Läste i UNT att dom ska sänka hastigheten på min väg från 90 till 80km/h. Antagligen på grund av bl.a. den stora bussolyckan för 1,5 år sen. Det suger! Jag kommer aldrig komma hem. Som om det inte vore nog med den restid jag har ( ca 1 h till och från skolan med buss) Det är ju så skönt när bussen kommit igenom stan och bara kan gasa på i 100 nästan hela vägen hem. Det är slut med det.
          I min körkortsbok står det att tiden jag förlorar är 2 min. Det är ju ingenting tänker ni nog nu, men för mig har 2 min stor betydelse i om jag ska komma till skolan i tid eller inte. Så till alla mina lärare; räkna inte med att jag kommer till skolan i tid i höst, fråga vägverket varför.

Början

Så har man startat en blogg. Jag kunde inte stå emot  längre. Hoppas den blir lika rolig som Maria Thurés på unt.se eller lika informativ som siriusbloggen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0