Stackars Agneta

Klar med Sjukvårdsberättelsen men jag vågar inte maila den till Gerd för jag tycker den är så hemskt dålig.  

Som vanligt har jag såklart fokuserat mest på Agnetas liv och hennes poliktiska karriär och mindre på själva behandlingen av hennes hjärtinfarkt, som jag antar att Gerd egentligen är ute efter.

Jag förväntar mig att Gerd kommer säga att Agneta hade dött om hon jag hade varit den som tagit hand om henne.

Något har upptäckt är att så fort jag ska skriva en berättelse om en sjuk person så får den namnet Agneta. Varför förknippar jag en sjuk person med namnet Agneta?

Vill

Vill till Kalas ikväll, vill till Gottsunda imorrn, vill till stan på fredag och vill till Ramsta på lördag.

Men det går inte.

Jag måste räkna matte, skriva svenskanationella, öva på engelskan, skriva hjärtberättelse och bokrecensioner i både svenska och lindrande vård plus att jag måste städa mitt rum.

Så jag måste säga nej till minst en, helst två och frågan är vilka. Det låter som världens i-landsproblem, jag vet, men det är faktiskt jobbigt.

Hejdå Superettan

Så var man ute ur Superettan. Klubben förlorar massa miljoner. Uppsala försvinner från fotbollskartan igen. Jag trodde faktiskt inte det skulle hända men nu förstår jag inte varför eftersom det känns självklart att Väsby inte skulle vinna över Qviding och att det inte skulle bli oavgjort mellan Trollhättan och Vasalund.

Och Syrianska, jag tycker faktiskt synd om dom. Det var ju så himla nära att dom fick kvala och jag förstår att dom blev riktigt besvikna när Assyriska gjorde mål i typ 86e minuten.

Jag har nog aldrig sett en match där båda lagens spelare lägger sig ner på gräset i förtvivlan när domaren blåser av matchen och det var det som gjorde mig så sur. Inget av lagen tjänade på resultatet.

Så nu klarar sig Väsby, Qviding och Trollhättan kvar istället. Lagen som absolut ingen bryr sig om. Lyckat.

På målskillnad också. Hade Sirius bara släppt in två mål mindre eller gjort två mer i vilken match som helst så hade dom klarat sig och det är så jäkla jobbigt att tänka på.

Nu kommer alla spelarna byta klubb, folk kommer sluta gå på matcherna och vi kommer aldrig gå upp igen.

Det var ju inte så här det skulle bli. Sirius skulle ju spela mot Hammarby och Djurgården på Studan nästa år.

RSS 2.0