Varning, olämplig person får snart köra bil



Idag fyller Martin, alltså min bror, 16 år. Det betyder att på måndag, när Sirius spelar, kommer vi vara lika gamla! Trevligt.

Jag blev av med min sovmorgon och fick gå upp klockan 7 för att han skulle få sina presenter innan pappa stack. 10 minuter senare blev jag, bokstavligt talat, utknuffad ur hans säng.

Jag hoppas att han blir tjock av alla kakor han kommer äta nu när han "lagt av" med fotbollen.

Mitt största fan

Sigge är troget med mig när jag är ute och jonglerar. Jag kan inte säga exakt när han utvecklade en fobi mot fotbollar men det var väl runt vecka 2 kanske. Sedan dess observerar han mest på avstånd.

Till mitt försvar låg han mitt på gräsmattan och jag har aldrig 100% kontroll på bollen.

Nyupptäckt hat mot en tidigare okänd man

Anna Skipper säger att jag ska äta bregott medans UNT säger att jag inte ska det. Vem har egentligen rätt?

Såg på ett Sjukt avsnitt av debatt där Anna Skipper är med som handlar om fetma där folk blir riktigt arga på varandra till slut. Jag tycker inte Anna säger något dumt men hennes bror/man Olof Skipper däremot är en idiot. Han säger att tjocka personer inte ska visas i TV för att det kan uppmuntra folk att vilja bli tjocka eller det riktigt hemska:

Få överviktiga att känna sig nöjda med sig själva. Herregud vilken katastrof, man kan ju inte vara tjock och lycklig, så får det ju bara inte vara.

Men vi ska ju inte glömma bort att det inte är bra att vara för överviktig. Man får massa följdsjukdomar, men det här hatet tycker jag är sjukt.

Robinson

Jäklarns vad spännande Robinson är, det är definitivt veckans höjdpunkt. Eller ja.. nu blir det ju inte samma sak när Billing åkt ut pga av att han somnade. Men jag mina nya favoriter är Anna och Nina. Jarmo som jag inte gillade tidigare har höjt sig rejält. Jag har inget emot Christian heller, tycker han är rätt skön så jag var glad att han inte åkte ut.

De som jag hatar mest är nog Ellinor och Ranjit. Ellinor är så otroligt tjejig och dålig i ALLA tävlingar så jag tycker inte att hon ska få vara kvar bara för det. Ranjit verkar bara vara en wannabe och är allmänt tråkig.

Och sen en fråga som inte har något med Robinson att göra:

Varför ska alltid Jocke Berg från Kent som jag hatar ligga bakom massa bra musik? Först Lisa Miskovsky och sen den här:




Det finns ett dansgolv på people som alltid lyckas spela dom låtarna jag hatar mest i hela världen. Det dansgolvet representerar allt det onda med musik, den hemska baksidan.

Gammal uttjatad schlagermusik. Jag ryser på ett dåligt sätt när jag tänker på att dom faktiskt spelade "oa hela natten" den här gången också.

Väckarklocka



Det kom en stor björn och snodde min plats imorse runt klockan 06:50 så det var bara att gå upp ur sängen och göra sig klar för skolan.


Det är mycket nu

Jag har engelskt nationellt prov på fredag. Borde jag har tränat lite innan eftersom hela mitt betyg hänger på det här provet?

Jag älskar när lärarna säger så för övrigt, får du MVG på provet så får du MVG i betyg.

Känn ingen press, nej inte alls. Jag kommer ihåg i högstadiet när lärarna knappt sa orden nationellt prov för att dom inte ville stressa upp oss.

Söndagsparty med Filip och Fredrik

Vafan ska man säga? Under hela programmet satt jag och oroade mig för att dom inte skulle göra nåt dumt eller säga något dumt så att Marilyn Manson blir sur. Plågsamt var det. Ingen bra pr för Sverige direkt. Dom måste tycka att vi är helt störda. Allt var bara för mycket.

Tycker synd om Jonas Gardell som var rädd fär att resa och sen kommer han dit och är helt överflödig. Han hade inte behövt vara där alls, allt handlade bara om Marilyn.

Det kändes lite som att dom ville hinna göra allt innan dom blev av med sitt liveprogram på något sätt.

Det roligaste var iallafall när Fredriks dotter sa:
"Sean Penn...Filip"

Även fast jag inte tyckte det var bra så måste jag titta nästa vecka också.

Gud välsigna youtube


The Pirate Bay

Domen blev fängelse och 30 mille i böter. Jag tror att den här händelsen kommer gå till historien och att man om några år kommer inse att det var helt fel att killarna blev fällda och dom kommer vara hjältar flera år framåt. Jag försöker komma på en historisk händelse eller person som liknar den här men kan inte komma på någon just nu. Ghandi?

Frihetskämpar är iallafall vad Gottfrid Svartholm, Fredrik Neij och Peter Sunde är.

Jag skulle gärna vilja fortsätta ladda ner, men det finns inget att ladda ner, det kommer inget nytt och min favorit har slutat lägga upp veckans digilista.

Jag kommer bli utan musik för jag tänker inte köpa massa låtar för 10 spänn styck. Aldrig i mitt liv.

Fel person i fel sammanhang

Vad konstigt det kan bli när man ser fel person i fel sammanhang. Åkte buss hem med en gubbe som kändes välbekant. Efter ett tag kom jag på att det var en person som jag skämmer ut mig inför varje morgon när jag kommer försent till bussen och blir tvungen att gå på direkt vid cykelbanan för att alla dom andra barnen ska komma i tid till skolan.

Det var alltså min busschafför som som åkte buss som en helt vanlig människa.

Har jag pluggat?

NEJ! Men däremot ätit kakor och kollat på debatt. Riktigt intressant om "förnedrings-TV". Peter Harrysson har åldersnoja och vill tillbaka till 60-talet samtidigt som han är bitter över att han som är så smart och utbildande inte längre syns i TV.
Jag kan satsa Sigge på att han är för ipredlagen.

Visst det är mycket skit på TV t.ex. Hjälp jag är med i en japansk TV-show och jag kan väl räkna in Herre på täppan där också även om jag tittar på det (p.g.a. Erik & Mackan). Sanningens ögonblick har jag gett upp och avsnittet av grillad med Anna Book har jag inte vågat titta på. Men när dom ger sig på Robinson blir jag riktigt sur! Det är extremt utbildande.

Och samtidigt är det mycket dokumentärserier på TV som Sjukhuset, Färjan och Stockholm-arlanda eller min nya favorit - tonårsliv.

Det är väl trevligt att vi svenskar också kan göra TV-program istället för att köpa in allt från USA, även om det blir lägre kvalitet (Andra Avenyn)

Men man kan ju varva "förnedringen" av c-kändisar med allvarligare program, t.ex. tonårsliv då som handlar om tre 18-åringar, en med dyslexi, en med ett barn och en med ätstörning. Mitt tips till dig Peter Harrysson!

Och ett annat tips, ha koll på vad du anmäler dig själv till innan du skriver på kontraktet.

Vill bara säga att jag lever

Dissade Sirius premiär idag för träning och Chelsea-Liverpool (som håller på att gå åt helvete)

Sirius låg under med 2-0 men vände till 2-2. Yey

Men bara 1800 pers på Studan, fy på er Uppsalabor. Vad har hänt med alla 9000 "bandyfans"? Men det var väl bara Edsbyare allihop gissar jag.

Äh

Var hos tandläkaren idag för första gången på typ ett år. Så fort jag inte är där går dom och skaffar TV i väntrummet, nu när jag inte har något som helst nöje av det, jag gick till och med och tog en Kalletidning av bara farten innan jag insåg att det fanns en stor platt-TV jag kunde roa mig med istället.

Själva tandläkarbesöket var helt värdelöst. Tog 5 minuter. Hon sa att dom egentligen skulle skrivit ut mig men min tandläkare var inte där så dom kunde inte göra det idag utan får göra om ett halvår.

Sen ljög jag också om hur ofta jag använder tandställningen men jag vet nog bäst själv hur ofta jag behöver använda den.

Och sen ljög jag för en telefonförsäljare. Jag sa att jag hade bråttom till bussen och gick sen åt motsatt håll från busstationen och in på H&M och är övertygad om att han såg. Jag hatar alla jävla försäljare, men jag kan inte låta bli att få dåligt samvete när jag dissar dom.

Det enda positiva med allt var att jag kunde åka hem på övergången på busskortet. Det gäller att uppskatta dom små sakerna här i livet.

Grillad

Grillad har ju inte varit någon succé direkt men jag tyckte att fredagens avsnitt var roligt. Det var Dregen som grillades och han är ju ganska härlig. Sen älskar jag ju Järvheden och Robin Paulsson och Marika Carlsson skulle jag gärna se mer av. Att Claes Malmberg och Lennie Norman hoppade av för att "det var för elakt" är ju bara positivt.

För det är inte alls elakt, så långt ifrån man kan komma. Den enda som vågar vara lite elak är Järvheden och han är en av dom som är helt klart roligast. Oftast har komikerna sån respekt för den som ska bli grillad att dom hyllar personen istället och någon av dom andra komikerna får skiten. I det här avsnittet var det Hasse Brontén som blev mest utsatt.

I och för sig så vet jag ju inte hur svt klipper allt, det kan ju vara dom som förstör det roliga men jag längtar ändå mer till kanal5s version med bl.a. Soran och Betnér.

Apropå Robin Paulsson så kom jag och tänka på det här klippet

.


Inte för tidigt för grillning

Idag har Rasbo vaknat till liv, folk har tagit fram cyklar, motorcyklar och grillar och man är ju inte sen med att hänga på så vi har grillat idag. Man kan säga att jag är nöjd och belåten

Allt jag ville var att kolla på Ballar av stål på gigantisk skärm..

Jag ska aldrig mer be mamma om hjälp med datorer. Behövde ljud för att se Ballar av stål men det funkade inte och som sista utväg bad jag mamma om hjälp.

Hon satt i minst en halvtimme och försökte och försökte i långsam takt utan resultat och gick aldrig därifrån samtidigt som Sigge hade ner Martins vattenglas så det kom vatten över hela hans rum och jag var tvungen att torka upp.

Det är karma som ger igen för att jag inte var på innebandy ikväll.


Idétorka

Oj vad mina läsare har ökat, vad har jag skrivit om som är så intressant? Ingenting tycker jag för jag har blivit en liten facebooknörd där jag sitter och gör massa löjliga tester istället.

Sommarplaner

Idag ringde jag Balder och frågade om sommarjobb men det var inte säkert att jag skulle få något, men samtidigt var det inte heller säkert att jag inte skulle få något. Så vi får se.

Lite lättad är jag faktiskt för jag vill inte jobba. Det känns som att om jag jobbar och åker på intensivkurs så blir det för lite tid för att vara ledig. Man måste ju hinna sola och dricka rabarbersaft också.

v. 28 och 29 planerar jag och Elin att åka på intensivkurs. Det blev perfekt för mig för jag har ingen fotboll då. Det enda jag missar är en Siriusmatch och det är ju lite synd för att det känns inte som att det finns så många sommarmatcher och det är ju dom som är dom bästa. Men jag kan ju inte planera mitt liv efter Sirius hur mycket jag än skulle vilja och det kanske finns någon rolig fotboll i Sala eller vart vi nu hamnar.

Men jag skulle kunna tänka mig ett litet jobb på ungefär två veckor. Vad var det pappa sa? Plantera blommor? Låter ju rätt soft.

Våren påverkar alla - till och med Polly

Sigge kastade sig ut när jag öppnade dörren men Polly var mer misstänksam. Hade snön verkligen försvunnit?



Efter ett tag gick hon iallafall förbi tröskeln



Och sen bestämde hon sig för att leva på "the wild side" och gick ner från trappen



...ja alltså när jag gick ner från trappen. Sen gick hon faktiskt en liten bit till, ständigt tittande över axeln för att se om jag var med.

RSS 2.0