Inget pris igår heller

Ja då var nästa gala över då, P3 guld. Takida nominerade för en gångs skull!! Men vann såklart inte. Det gjorde Markus men det var ju iallafall näst bäst för den stackaren har ju inte vunnit mycket heller. Veronica Maggio har också gått lottlös efter alla galor men hon kanske har bättre tur i Rockbjörnen.

Allt detta tjat om Takida men ni förstår inte, jag har gilat Takida flera år nu och dom har varit relativt okända. Sen när dom äntligen slår igenom på riktigt gör dom det ordentligt och man tänker att nu kan dom äntligen få vinna priser så dom förstår hur bra dom är, efter alla år man försökt nominera dom på Rockbjörnen. Men då händer det inte. Och man förstår inte varför, för dom har varit så överlägsna i kategorin "årets låt" 2008. Låten har spelats konstant på radion hela året, alla älskar den, alla kan sjunga med och den har legat på tracks exakt hela 2008. Men trots att alla vet det så vinner den inte ett endaste pris.
 
Ja, jag ska sluta kolla på alla galor och bli upprörd men P3guld var iallafall helt godkänd och den som var mest sann. Rockbjörnen är kvar och efter den tänker jag inte bli irriterad över att fel personer vinner tills 7 februari när melodifestivalen börjar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0