11 September är en bluff


Jag tror inte att World Trade Center var en terroristattack. Jag har sett två dokumentärer, visserligen gjorda av samma person men som visar att allting inte står rätt till. Som bevisar att den officiella versionen av vad som hände den 11 September inte stämmer.

Det är personer som ändrar sig, som slingrar sig och som inte kan svara på frågor om 11/9.

USAs regering sitter och håller på massa bevis som skulle kunna förklara en hel del. T.ex. finns inga officiella filmer som visar att ett flygplan flög in i pentagon, bara filmer som visar att pentagon exploderar. Dock finns det filmer som visar vad som egentligen hände, men som regeringen har beslagtagit.

Den officiella versionen av vad som hände på united 93( planet "som inte kom fram" ) är att passagerna tog över planet från kaparna, eller iallafall försökte, och att det slutade med att planet krashade på en åker istället för att krascha in i vita huset.

Kom igen, det låter ju lite bra för att vara sant. Och på den här åkern är det bara ett stort hål, inga tecken på att ett plan kraschat där. Däremot hittade man kaparnas pass och en tygbit de hade runt huvudet. Oförstört. Men planet, det har sprängts i småbitar.

Vid World trade center har man också hittat kaparnas pass. På gatan sådär. Logiskt.

Och WTC-husen skulle inte ens ha rasat. De var byggda för att tåla bränder. Och de hade faktiskt tänkt tanken att ett plan skulle kunna köra in i det för att det är så högt. WTC rasade efter ca 20 minuter. Fritt fall, rakt ner. Det är inte heller logiskt, hus rasar bara så när de rivs med hjälp av sprängning, liksom när man vill riva hus.

Och sen har vi WTC7, ett hus brevid norra och södra tornet, som också rasade, utan att något kört in i det. Också fritt fall. Och personer som varit inne i husen har hört små explosioner, det kan man till och med se när husen sprängs lite här och var innan det rasar ihop.

Då kan man ju undra, vilka gjorde det här och varför. Svaret är George Bush och hans polare. Jag trodde inte heller att det var sant först när jag hörde det. Men tänk efter, vad har Bush tjänat på den här "terrorattacken"? Jo han får nu kriga hejvilt mot Afghanistan och Irak, för att USAs befolkning vill hämnas. Det är också "försvunna" pengar inblandade.

Och om det nu inte skulle vara regeringen som låg bakom, varför alla dessa hemligheter? Inte en enda utredning stämmer ju. Det saknas material och grejer. De var väldigt snabba med att röja undan bevisen.

OCH. Kaparna var utbildade i USAs flygvapen! Det är där dom lärt sig att sköta planen.

Det finns tusen miljoner fler exempel som jag inte kan komma på just nu.

Dylan Avery heter han som gjort filmerna. Ni kan se 2:an här. Den börjar lite segt men kommer igång sen. Se den! Ni kommer inte ångra er.

Kommentarer
Postat av: TESS

Jag såg också en dokumentär för ett tag sen, det kanske var samma. Och sen har jag sett en massa saker på youtube. Det är hemskt! Tex på youtube så var det en massa helikoptrar som flög in i röken,och exakt dåså kom explotionerna! Och de som filmade på ett ställe blev ju fråntagna sina kameror. Allt är så konstigt, vet inte vad man ska tro..

2008-11-20 @ 20:23:09
URL: http://theresewahlsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0