Dagens I-landsproblem
Okej, hittade svaret:
"Honung förvaras bäst i mörker vid en jämn och låg temperatur. Skall den lagras upp till ett år så går det bra i kylskåp. Den honung som används varje dag kan gärna vara rumstempererad, vilket gör att smak och aromämnen kommer till sin fulla rätt. Undvik temperaturer över 20°C."
Alltså hade JAG rätt eftersom jag använder den nästan dagligen.
Apropå bror och fel så ska Martin praoa på Ica Vallby i Rasbo. IGEN. Tänk vilken fantasi han har. Jag visste inte ens att man fick praoa på samma ställe två ggr. Han har alltså snart haft totalt 4 veckors prao och har inte ens lämnat Rasbo. Undrar om han tänker taktiskt, han kanske vill ha jobb där i framtiden. Han kanske är smart...
...neej. Det kan inte vara så. Han tänker inte så långt
Haha, verkligen dagens i-landsproblem, haha <3
haha. ja. honung är en viktig del av livet. hur skulle det gå om den var kall istället för varm? smaken borde bli tillbaka ställd om man har den i typ te även fast den stod i kylskåpet eftersom den blir varm i teet? :P